Hoppa till innehåll

Bli medlem

Välkommen till Psyopsförbundet – en möjlighet för dig att bidra till och stärka det psykologiska försvaret och bidra till samhällets ökade motståndskraft. Genom att bli medlem, blir du en del av en växande skara av medlemmar som arbetar för att vara en viktig resurs i uppbyggnaden av beredskapsorganisationen inom totalförsvaret. Du kan läsa mer om Psyopsförbundet, om medlemsaktiviteter och om utbildning på denna webbplats. Kontakta oss om du har frågor eller förfrågningar.

Hur blir du medlem?

För att bli medlem behöver du vara 18 år och betala en medlemsavgift. Som medlem förbinder du dig att följa Försvarsmaktens värdegrund. För mer information, besök Försvarsmaktens värdegrund. Du behöver också:

  1. Ansök om medlemskap genom Försvarsutbildarna. Du ansöker genom Försvarsutbildarnas medlemsansökan. Som medlem i Psyopsförbundet blir du också medlem i Försvarsutbildarna och vi använder samma system för ansökan som medlem.
  2. Avvakta ett svar om att din ansökan om medlemskap blivit godkänd. Först efter det att du fått ett svar behöver du betala medlemsavgiften.
  3. Betala medlemsavgift. Efter att ha skickat din ansökan är nästa steg att betala medlemsavgiften på 200 kr. Detta kan göras via:
    • Plusgiro: Betala 200 kr till Plusgiro 79 37 88 – 1. Ange ditt namn, personnummer och året som avgiften avser i meddelandefältet.
    • Swish: Alternativt kan du swisha avgiften till 123 – 467 33 72. Kom ihåg att tydligt ange ditt namn, personnummer och året för avgiften i meddelandefältet.

Din ansökan och betalning kommer att behandlas av styrelsen enligt förbundets stadgar, och när allt är klart välkomnar vi dig varmt som ny medlem!